Foto: Anni Martikainen, Tina Rustastuen & Visit Lillehammer
Klassiker med reker i urterøre
(Skalldyr, egg, sennep, sulfitt, selleri, laktose. Brød: gluten fra hvete og rug)
Med salat, aioli og ovnsbakte småpoteter
(Brød: gluten fra hvete og rug. Aioli: egg, sennep, sulfitt)
Med skinke fra Pers kjøkken, fyldig ostesaus med Gruyere og dijon. Serveres med frisk reddiksalat vendt i dijon-og honningvinagrette
(Laktose, sulfitt. Brød: gluten fra hvete og rug)
Med kylling, parmesan, spekeskinkechips og brødkrutonger
(Laktose, fisk, sulfitt, egg. Brød: gluten fra hvete og rug. Aioli: egg, sulfitt, sennep)
Grønnsaker som aubergine, squash, paprika og tomat, bakt på høy varme med hvitløk og sitron. Toppes med mozzarella og en god klunk med olivenolje
(Laktose. Brød: gluten fra hvete og rug)
Med marinert svineribbe, sylta grønnsaker, friske urter og rista peanøtter. Vendt i syrlig og skarp chilivinagrette
(Gluten fra hvete, sesam, soya, peanøtter, fisk, sulfitt)
Med kremet blåskjellsaus, smørstekt nykål med sitron og chiliolje. Serveres med ovnsbakte småpoteter
(Fisk, laktose, bløtdyr, sulfitt)
Med hvit fisk, reker og blåskjell i sesong. Tilsmakt med dillolje og grønnsaker, serveres med hjemmelaget brød og knekkebrød
(Fisk, skalldyr, selleri, sulfitt, laktose. Brød og knekkebrød: gluten fra hvete og rug, sesam)
Med confittert potet, syltet agurk, rød cheddar, karamellisert løk, tomat, hjemmelaget burgerdressing, og honningspeltbrød med sesam
(Egg, sennep, sulfitt, laktose. Brød: gluten fra hvete og rug, sesam)
Med confittert potet, sylta agurk, rød cheddar, karamellisert løk, hjemmelaget burgerdressing og honningspeltbrød med sesam
(Soya, egg, sennep, sulfitt, laktose. Brød: Gluten fra hvete og rug, sesam)
Med bolognais, serveres med brød og smør
(Gluten, laktose, selleri)
Med blåbærsyltetøy
(Hvetegluten, melk, egg, sulfitt)
Med ovnsbakte småpoteter og grønn salat
(Laktose, sennep, sulfitt)
Med friske bær
(Laktose, egg, sulfitt)